Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Nyugdíj kérdések

A nyugdíjhelyzet kialakulásának okai

Miért fontos nyugdíj kapcsán az öngondoskodás?

Mért nem számíthat állami nyugdíjra?

Miért kell Önnek félretennie, ha nyugdíjas korában szeretne biztonságban élni?

Ahhoz, hogy a mostani nyugdíjrendszer, sőt, a jövőbeni nyugdíjrendszer problémáit megértsük, vissza kell mennünk egy kicsit a múltba.

A második világháború után, az ötvenes években népesség robbanás következtt be, hiszen megszülettek a Ratkó gyerekek. Ez az a korosztály, akik hamarosan nyugdíjba mennek és rengetegen vannak.

2020-ra ezt a korosztály 65-70 év között lesz, tehát valamennyien nyugdíjasok lesznek, vagyis a társadalomnak kell eltartani őket, hiszen az ő számukra az öngodoskodás még ismeretlen fogalom volt.

Van még egy széles korosztály, mint az az alábbi korfán látható, akik nem mások, mint a Ratkó gyerekek gyermekei. Az igazi nyugdíjkatasztrófa akkor következik be, ha ez a korsztály is eléri a nyugdíjkorhatárt, hiszen őket már végképp nincs aki eltartsa.

Korfa 2020

2050-re a korfa Magyarországon a következőképp alakul, ami a nyugdíj tekintetében igencsak szomorú képet fest.

Korfa 2050

Kérem üljön le! Kemény szavak következnek:

Ha Ön nem tesz félre magának most, aktívként, nyugdíjasként az éhhalál közelébe kerülhet! Bár az állam szeretne segíteni, nem tud. Már most sem. Nézze meg a nyugdíjasokat ma.

Ha az Ön környezetében élnek nélkülöző nyugdíjasok, minimálbérre bejelentett vállalkozók, feketén dolgozó alkalmazottak és gyermektelen 30-40 éves párok, akkor most már az Ön számára is világos! A nyugdíj nélküli élet veszélye sokkal nagyobb, mint azt gondolta volna. Sőt! Minél tovább vár, annál nehezebb lesz Önnek! Gondoskodjon magáról most!

Van megoldás, szakértőnk tájékotatja Önt! Csak kérjen ingyenes nyugdíj tanácsadást mielőbb!